Testi és érzelmi blokkok oldásáról shiatsu alapú holisztikus testmunka terápiával

Test-lélek oldás

Test-lélek oldás

Anya lazulj, töltődj!

2017. szeptember 26. - MiRe

 Elmúlt 5 évem legmélyebb tapasztalatai az anyasággal kapcsolatosak. Megéltem kétszer is a gyermekvárás majd a gyermekáldás nagy feszültségeit és érzelmeit, a szülés mindent átforgató élményét, és a kisbabás lét felőrlő, kimerítő, mégis semmihez nem fogható intim létformáját is, melyben mindben végigkísért a shiatsu, és a kranioszakrális terápia - mindig nagy-nagy támogató erőként.

shiatsu_pregnancy_0.jpg

Saját bőrömön tapasztaltam, milyen megtanulni igazán mélyen ellazulni, hogy testem, lelkem befogadóvá váljon egy új életre, kismamaként rengeteg energiát kaptam abból is, hogy sokat kezeltem, és a szoptatós, éjszakázós időszak miatti beállt nyak, váll, hát és derék jó terepet adtak arra, hogy újra megtapasztaljam magamon kliensként is a holisztikus testmunka terápiák rendkívül üdítő hatását. Két kisgyermekkel pedig létfontosságúnak látom a stresszoldást, kikapcsolást, igazán mély testi-lelki ellazulást, amiben újratölthetik az anyák az akkumulátoraikat, hogy újra adni tudjanak! 

Ezért dolgozom azon két kollégámmal, hogy anyáknak speciális külön terápiát alakítsunk ki. Alakuló "anyalazító" programunk célja, hogy anyák testi feszültségeit, s ezzel lelki blokkjait is oldjuk, holisztikus testmunkával: teljes testet-lelket harmonizáló terápiával: shiatsu, kranio-szakrális terápia, oszteopátia ötvözetéből az anya teljesen személyre szabott terápiát kap, tapasztalt terapeutáinktól, és igény szerint lelki támogatást, babagondozási szaktanácsadást is partner szakértőinktől (szülésznők, perinatális szaktanácsadók, szoptatási tanácsadók, hordozási tanácsadók, nevelési tanácsadók)

Hisszük, hogy boldog, kiegyensúlyozott babákhoz kiegyensúlyozott anyák kellenek, s így felnövekedhet egy erős lelki alapokon álló új generáció. 

Az anya ezt érheti el a kezelés által: rugalmas test, kiegyensúlyozott stabil érzelmek, központban levő tudat.

 Írj, ha kérdésed van, vagy kipróbálnál egy kezelést: rekashiatsu@gmail.com

A kép forrása: http://www.thecentre.com.cy/blog/can-i-get-shiatsu-treatment-while-i%E2%80%99m-pregnant

A bejegyzés trackback címe:

https://shiatsuexperience.blog.hu/api/trackback/id/tr3312896330

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása